Homoktövis gyümölcspor – Mister Bogyó
gyumolcspor

Homoktövis gyümölcspor

699 Ft
Megrendelem

A TERMÉK ELFOGYOTT

A magas beltartalmú gyümölcspor a legkorszerűbb gyümölcstermékek egyike.

Gyümölcsvelőből készül vákuumszárítással illetve őrléssel. A technológiai eljárás során egyetlen (természetes) összetevőt, maltodextrin adunk hozzájuk, semmilyen más adalékot nem tartalmaznak. A vákuumszárítás egy nagyon kíméletes eljárás (alacsony hőfokon), amely megtartja a feldolgozott gyümölcs és velő beltartalmi értékeit, ízét, színét.  Ez  lehetővé teszi, hogy a magas vitamin- és ásványi anyag tartalom a termékben maradjon.

Mire használjuk a gyümölcsporokat?

A gyümölcsporok felhasználhatósága sokrétű: természetes alapú gyümölcsteák, müzlik, sütő- és édesipari termékek, vitamintartalmú gyógyhatású készítmények, diétás termékek, funkcionális élelmiszerek, táplálékkiegészítők, bébiételek, jégkrém-, fagylalt-, desszert-, puding- és süteményporok előállításához.

Allergiát  okozó összetevőket nem tartalmaz. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

 

További információk

Összetevők

A termék gyümölcsöt (homoktövisvelőt) és maltodextrint tartalmaz. Hozzáadott színezéket és aromát, illetve lehetséges allergén összetevőt és lehetséges allergén szennyeződést nem tartalmaz.

Fogyasztás

Keverj el 2.5 dl meleg vízben (40°C) egy teáskanál (5 g) port. A rostok a gyümölcstartalom miatt láthatók. Cukorbetegek, gyermekek, felnőttek és idősek egyaránt fogyaszthatják.

Hatás

A homoktövis alkalmas többek közt immunerősítésre, az általános egészségi állapot javítására, a betegségek megelőzésére, illetve az emésztési problémák kezelésére. A sárga színe, intenzív illata és harmonikus íze a nyers homoktövisét idézi.

Tárolás

A homoktövis por 0°C és 20°C fok közötti hőmérsékleten, napfénytől védett helyen tárolandó. A tárolás során a benne lévő növényi rostok kiülepedhetnek; ez természetes jelenség, a termék minőségén nem ront, az ízét nem befolyásolja.

Minőség

A gyümölcspor előállításához használt nyersanyag, az ebből előállított termék, annak előállítási folyamata, illetve a felhasznált csomagolóanyag megfelel a mindenkor érvényes magyar és EU jogi előírásoknak, valamint a hatályos élelmiszertörvény követelményeinek. A termék nem génmanipulált, és génmanipulált alap- és segédanyagokat sem tartalmaz. Előállítási folyamata GMO és ezek származékai nélkül történik.