Homoktövis nektár steviával – Mister Bogyó
homoktovis-nektar

Homoktövis nektár steviával

3740 Ft
Megrendelem

Nektárjaink számos gyógyhatásáról ismert szuperélelmiszer, a homoktövis hatóanyagát tartalmazzák. A homoktövis általános immunerősítő, gyulladás gátló és fájdalomcsillapító hatású, de az emésztési problémákat vagy a depressziót is segít leküzdeni.

 

További információk

Összetevők

A termék minimum 99 százaléknyi gyümölcsöt (homoktövisvelőt) és maximum 1 százaléknyi stevia-t tartalmaz. Hozzáadott színezéket és aromát, illetve lehetséges allergén összetevőt és lehetséges allergén szennyeződést nem tartalmaz.

Fogyasztás

Fogyasztását 1:5 arányban hígítva ajánljuk. Cukorbetegek, gyermekek, felnőttek és idősek egyaránt fogyaszthatják.

Hatás

A homoktövis alkalmas többek közt immunerősítésre, az általános egészségi állapot javítására, a betegségek megelőzésére, illetve az emésztési problémák kezelésére. A nektár sárga színe, intenzív illata és harmonikus íze a nyers homoktövisét idézi. A terméket 500 ml-es üvegbe töltve forgalmazzuk.

Tárolás

A homoktövis nektár 0°C és 20°C fok között, napfénytől védett helyen tárolandó; felbontás után hűtve 5 napig eltartható. A tárolás során a benne lévő növényi rostok leülepedhetnek; ez természetes jelenség, a termék minőségén nem ront, az ízét nem befolyásolja; azonban fogyasztás előtt javasoljuk felrázni.

Minőség

A nektár előállításához használt nyersanyag, az ebből előállított termék, annak előállítási folyamata, illetve a felhasznált csomagolóanyag megfelel a mindenkor érvényes magyar és EU jogi előírásoknak, valamint a hatályos élelmiszertörvény követelményeinek. A termék nem génmanipulált, és génmanipulált alap- és segédanyagokat sem tartalmaz. Előállítási folyamata GMO és ezek származékai nélkül történik.