Rólunk

A természet erejével segítünk megőrizni családod egészségét

A Mister Bogyó Kft. homoktövisből készült termékeket forgalmaz. A homoktövissel, amelynek jótékony hatásait manapság egyre inkább kiaknázzák, egy közeli ismerősünk révén kerültünk kapcsolatba, aki a gyógynövény termesztésével foglalkozik. A termékeket megbízható partnerünkkel gyártatjuk, így a porokat, szörpöket és egyéb termékeinket bátran ajánljuk gyermekeknek, felnőtteknek és idősebbeknek egyaránt.

 

Magyarországon nehezen beszerezhető termékeket kínálunk

Célunk, hogy támogassuk vásárlóinkat abban, hogy a természet erejét segítségül hívva megerősíthessék immunrendszerüket, és így megőrizhessék egészségüket. A homoktövis sokrétű gyógynövény, számos betegség kezelésére alkalmazhatják; jótékony hatását a népi gyógyászat eredményei igazolják. Cégünk olyan termékeket kínál, amelyek Magyarországon nehezen beszerezhetők, illetve máshol nem kaphatók. A homoktövisből készült termékek mellett táplálékkiegészítőinkkel sportolók versenyekre való felkészülését támogatjuk.

 

Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak

Termékeink természetes összetevőkből készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak.Így bátran ajánljuk őket mindazoknak, akik egészségtudatosan táplálkoznak, és tartózkodni szeretnének a mesterséges anyagokkal teli élelmiszerektől és táplálékkiegészítőktől. A homoktövis jótékony hatását vásárlóink többféle formában (por, nektár stb.) élvezhetik, melyek elkészítése rendkívül egyszerű.
Termékeinkre 100 százalékos garanciát vállalunk.

 

A kiválasztott termékcsomagokat ingyen házhoz szállítjuk neked

Webshopunkban egyszerűen megrendelheted a kívánt terméket, többféle fizetési mód közül választhatsz. Ha szeretnél a természet erejével gondoskodni saját és családod egészségéről, nézz be a webáruházunkba, és válaszd ki azt a homoktövisből készült terméket, amelyiket a legszívesebben megkóstolnád!